Loopbaanlinks.nl

Aristoteles: "Waar de behoeften van de wereld en jouw talenten elkaar kruisen, daar ligt je roeping."

voor jezelf beginnen

Je kunt natuurlijk de stoute schoenen aantrekken en voor jezelf beginnen. Hierbij al vast een paar sites die je op weg zullen helpen.

- Inschrijven bij de Kamer van Koophandel

- Boekhouden is voor veel zelfstandigen een soort nachtmerrie. Er zijn veel boekhouders die je graag en vaak voor verrassend gunstige tarieven op weg helpen. Kijk voor een overzicht van boekhouders op boekhoudkantoor.startpagina.nl.

COACHING VOOR ONDERNEMERS

Als je eenmaal voor jezelf bent begonnen en ondernemer bent, wil je natuurlijk wel groeien en geld verdienen. Dit hoeft geen doel op zich te zijn, maar een gezond verdienmodel is wel de brandstof waarop je bedrijf uiteindelijk draait. Je kunt je hierbij ook laten adviseren door een ondernemerscoach. Vaak zijn dit mensen die zelf een onderneming hebben gestart en geleid. Een ondernemingscoach kan je helpen focussen en voorkomen dat je bepaalde fouten maakt.

- Ondernemerscoach Koen Sieben (regio Arnhem/Nijmegen)

BIJBAAN

Een bijbaan is een goede manier om te ontdekken waar je talenten liggen en wat je leuk vindt. Tegelijkertijd verdien je ook nog geld. Op zoekbijbaan.nl vind je duizenden bijbanen en vakantiebanen.

vacatures

Een vacature vind je via een van de vele vacaturesites. Sommige vacaturesites richten zich op een bepaalde branche of beroepsgroep en sommige zijn breed opgezet  

SPECIFIEKE VACATURESITES

Op zoek naar werk in de regio Amsterdam? Bekijk het aanbod op Jobsites Amsterdam.

Wil je weken op Curacao? Op Vacatures Curacao staan de vacatures.

Op ICTerGezocht.nl vind je alleen maar ICT vacatures.

Bonque is een ICT vacaturesite. Voor bijvoorbeeld een business intelligence vacature.

eCruitment is een vacaturesite voor Online Marketing en e-Commerce professionals. Zoals die van een online marketeer vacature.

PECZwollewerkt.nl is een website met vacatures bij de voetbalclub PEC Zwolle en in de buurt van Zwolle.

Inhuren.com – Uitzendbureau Den Haag. Voor personeel in de regio Den Haag.

Ga voor BI & Big Data vacatures naar Visser & Van Baars.

BR-Flex Uitzendbureau voor vacatures op lbo tot mbo+ niveau.

1inwerk.nl is een Nederlandse vacaturebank voor de BOUW.

ALGEMENE VACATURESITES

Er zijn veel algemene vacaturesites. Zoals de relatief nieuwe en zeer complete vacaturesite Adzuna, het veelgebruikte Indeed of de bekende Nationale Vacaturebank. Ga voor een compleet overzicht naar de beste vacaturesites.