Loopbaanlinks.nl

Aristoteles: "Waar de behoeften van de wereld en jouw talenten elkaar kruisen, daar ligt je roeping."

carrieresites Met Job in de naam


Er zijn steeds meer Nederlandstalige carrièresites met het woord ‘job’ in de naam. Bijvoorbeeld JobPersonality, JobOn of Jobsonline. Deze sites hebben een ding gemeen, ze draaien om jobs. Soms wordt er met een job werk in het algemeen bedoeld, soms banen en vacatures en soms beroepen. De ene jobsite is een vacaturesite terwijl de andere jobsite helpt bij het beantwoorden van je loopbaanvragen. Bekijk onderstaande jobsites. Welke zou jij nu voor je loopbaan willen gebruiken?

Jobpersonality.nl   loopbaanadvies Jobpersonality heeft als doel om mensen van jong tot oud en van laag tot hoog opgeleid te helpen en te inspireren bij het vinden van werk dat bij hun past. Je kunt er testen maken en informatie vinden over soorten beroepen, toekomstbestendigheid van passend werk, geschikte opleidingen en aanbod van vacatures.

Jobbook.nl   sollicitatiesite JobBook is simpel gezegd een databank die gevuld is met profielschetsen van kandidaten die op zoek zijn naar (ander) werk. Werkgevers kunnen kandidaten vinden op basis van diezelfde profielschetsen. Kandidaten zoeken dus niet naar vacatures en werkgevers grasduinen niet in een bak met CV’s maar vinden elkaar op basis van profielschetsen.

JobOn.nl   carrièreadvies JobOn is sinds 2020 de nieuwe naam voor DeBroekriem. JobOn is een landelijke community voor werkzoekenden. Of je nu een baan hebt of niet, JobOn helpt je met je volgende stap. Via online trainingen en webinars biedt JobOn inspiratie voor iedereen die een volgende stap in zijn of haar carrière wil zetten.

JobInvest.nl   arbeidsbemiddeling Job Invest is een van de grootste spelers op het gebied van arbeidsbemiddeling in Noord-Brabant. Door wensen en behoeften van kandidaten en opdrachtgevers vooraf duidelijk in kaart te brengen probeert Job Invest de beste matches te realiseren. Zowel voor de medewerkers als opdrachtgevers.

Jobsonline.nl   vacaturesite Al vanaf 1999 houdt Jobsonline.nl zich bezig met het samenbrengen van werkgevers en werkzoekenden. Jobsonline.nl is dan ook een van de allereerste jobsites in Nederland. Gemeten naar het aantal vacatures is het een van de grotere vacaturesites. De site heeft alle functionaliteiten die je van een algemene vacaturesite mag verwachten.

Ecojob.nl   vacaturesite voor milieubanen ECO-job is het specialistische bemiddelingsbureau voor vacatures en personeel in de milieusector. ECO-job bemiddelt vooral in de volgende werkvelden: bodem, vergunningverlening, handhaving, milieumanagement, ecologie, duurzaamheid, energie, lucht, geluid, veiligheid, ruimtelijke ordening, juridisch en veldwerk.

Jobsolutions.nl   re-integratie site Job Solutions is een full-service re-integratiebedrijf met een bijzondere expertise. Zij zetten zich in voor een kleurrijke arbeidsmarkt. Naast re-integratie biedt Job Solutions ook diensten aan op het gebied van loopbaanbegeleiding, job coaching en verzuimmanagement.

Re-job.nl re-integratie site voor vrouwen Re-Job recruit, coacht en matcht vrouwelijke professionals die weer aan het werk willen.

Jobbird.nl    vacaturesite Jobbird is een klassieke vacaturesite. Je kunt er vacatures zoeken per stad, regio, beroepsgroep, dienstverband of opleidingsniveau. Daarnaast kun je er je CV achterlaten om door bedrijven gevonden te worden. Jobbird is tegenwoordig onderdeel van YoungCapital.

Joblift.nl    vacaturesite Joblift is een zogenaamde metazoekmachine voor vacatures. Dit betekent dat ze ook de vacatures tonen van ander vacaturesites. Joblift brengt zoals dat zelf aangeven de hele online-vacaturemarkt samen op één platform.

Jobfish.nl    christelijke vacaturesite Jobfish is een christelijke vacaturebank. Een vacaturesite waar christelijke werkgevers en werkzoekenden elkaar vinden.

Jobliebe.com vacature matchingtool AI-platform dat kandidaten en werkgevers bij elkaar brengt. Met slimme software zoekt de computer de kandidaat voor de juiste vacature.

Jobdigger.nl   verzamelt vacaturedata Verzamelt en beschikt over tenminste vijf jaar historische en actuele vacature data en arbeidsmarktinformatie.

Andere jobsites?

Weet je nog een loopbaansite met ‘job’ in de naam? Laat het ons weten, dan voegen wij deze toe aan de lijst met jobsites.